Ripset & kulmat

Ripsien ja kulmien värjäyksellä uutta ilmettä kasvoihin, kulmien värjäykseen kuuluu aina muotoilu.  Jos haluat hiukan nostaa katsetta luonnollisesti ilman irtoripsiä niin Lash&Lift-kestotaivutus on todella hyvä vaihtoehto sinulle. Kestotaivutus kestää ripsissä n.8viikon ajan.

Ripsien värjäys
18 €
Ripsien värjäys kestovärillä
Kulmien värjäys ja muotoilu
15 €
Kulmien muotoilu ja värjäys kestovärillä
Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu
30 €
Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä sekä kulmien muotoilu
Lash & Lift kestotaivutus
69 €
kestotaivutus, jossa ripset taivutetaan heti niiden tyvestä, tehden ripsistä kauniin kaarevat ja pitkät. Ripsien värjäys kuuluu palveluun! Kesto ripsissä 6-8vkoa. HUOM! Tulethan käsittelyyn ilman silmämeikkiä. Jos tulet silmämeikkien kanssa, en voi luvata että taivutus onnistuu halutulla tavalla.
Ripsitesti
5 €
Suosittelen ensimmäistä kertaa ripsiä ottavaa tulemaan ripsitestiin, jos epäilet esim. liiman yliherkkyyttä itselläsi. Ripsitestissä laitetaan muutama kuitu silmän ulkonurkissa oleviin omiin ripsiin kiinni, näin ollen jos kutinaa tai ärsytystä ilmenee, reaktio ei ole koko silmän alueella. Ripsitesti kannattaa tehdä viikkoa ennen itse ripsien tekoa.

Lisäksi valikoimiin kuuluu klassiset-ja volyymi ripsienpidennykset, joilla saat helpotusta arkeen. Ikäraja ripsipidennyksiin on 16v. Ja alle 18v. Pitää olla kirjallinen lupa vanhemmilta.

Ripsienpidennys klassinen
80 €
Klassisessa ripsienpidennyksessä jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu. Tulethan paikalle ilman silmämeikkiä!
Ripsihuolto klassinen
50 €
Ripsihuolto klassisille ripsienpidennyksille! Tulethan paikalle ilman silmämeikkiä, ripset olisi hyvä pestä kotona 2h ennen.
Uudet volyymi ripset
100€
2-5 kuitua yhdessä luonnonripsessä. Pehmeät, Halutessasi myös erittäin luonnollinen lopputulos. Tulethan paikalle ilman silmämeikkiä. Ikäraja 16v. ja alle 18 vuotiaat vanhempien luvalla, kirjallinen tai soitto.
Volyymihuolto 2 vk
50 €
Valitse tämä jos ripsien laitosta / huollosta on kulunut maksimissaan 14-16päivää.  Tulethan paikalle ilman silmämeikkiä, niin kerkeämme tekemään huollon.
Ripsihuolto volyymi
65 €
Ripsihuolto volyymipidennyksille. Tulethan paikalle ilman silmämeikkiä.
Pidennysten poisto
15 €
Ripsienpidennysten poisto

Kasvohoidot

Mekaaninen ihonpuhdistus
60 €
Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihonpuhdistus, naamio ja loppuvoide.
Rentouttava kasvohoito
50 €
Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta kasvoille ja decolteelle, naamio ja loppuvoide. Virkistää kasvoja ja mieltä!
Täydellinen kasvohoito
75 €
Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, hieronta kasvoille ja decolteelle, naamio ihotyypin mukaisesti sekä seerumi ja hoitovoide.
Detox Energia - kasvohoito
82 €
Tehokas, mutta hellävarainen kasvohoito. Energisoi, kirkastaa, kosteuttaa ja puhdistaa tehokkaasti ihoa. Kenelle hoito sopii: - kaikille ihotyypeille, hektisen elämän keskellä kamppaileville. -normaalille ihotyypille, joka tarvitsee freesausta -ikääntyneelle iholle silottamaan juonteita ja kiinteyttämään -rasvoittuvalle iholle tasapainottamaan talituotantoa sekä hoitamaan ihoa toimimaan paremmin -ongelma ihonhoitoon (atopia, psoriasis, akne, couperosa)

Palveluihimme kuuluu luomuihonhoitosarja Anumati Naturalsin tuotteilla tehtävät perinteiset kasvohoidot.

 

Anumati Naturals on fytoterapiaan perustuva ammattikosmetiikkasarja. Sarja on luotu suomalaisen luonnon ja kansanperinteen inspiroimana. Anumati Naturalsin filosofia on luoda tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka pohjautuvat luonnon ja maaperämme parantamaan voimaan. Kasvit ovat siksi hyödynnetty kokonaisuudessaan, juurista kukkiin. Tuotteissa on suosittu villeinä kasvaneita kasveja sekä luomutuotettuja raaka-aineita. Nämä aktiiviaineet ovat ominta hoitamaan ja tasapainottamaan ihon toimintoja. Sopii kaikille, niin naisille kuin miehillekin. www.anumatinaturals.fi

Kädet & kynnet

Perusmanikyyrien lisäksi meiltä myös geelilakkaukset. Geelilakkaus muistuttaa perinteistä kynsien lakkaamista. Kynnet lakataan pohjageelillä, 1-3 värikerrosta ja kiiltogeelillä. Suosittelemme geelilakkauksen uusimista 2-3 viikon välein. Geelilakkkauksen voi tehdä myös terveisiin varpaan kynsiin.

Perusmanikyyri
35 €
Kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja hoitolakka (kirkas)
Kestolakkaus yksivärinen
39 €
Kestolakkaus tehdään omien kynsien päälle, pituutta ei lisätä. Antaa upean ja kestävän lakan jopa 3 viikoksi. Mahdolliset koristeet (timantit ja hileet kuuluu hintaan)
Kestolakkauksen huolto
45 €
Kestolakkauksen huolto, vanhojen poisto ja uudet tilalle.
Prinsessa manikyyri
20 €
Tytöille (5-11v.) pieni hemmottelu manikyyri, kynsien lakkaus ja hieronta!

Meikkaukset

Juhlameikki
60 €
Säteilevänä juhliin! Ilmoita lisätietoihin minkä tyyliseen tilaisuuteen/ minkä tyylistä meikkiä haluat 🙂
Häämeikki
90 €
Häämeikki sis. koemeikin ennen häitä

Juhla-ja häämeikit , häämeikkiin kuuluu aina koemeikki. Tarvittaessa järjestän paikalle myös kampaajan kampauksen loihtimiseen. Otathan silloin yhteyttä hyvissä ajoin.

Jalkahoidot

Varpaankynsien kestolakkaus
40 €
Kynsien kestolakkaus! kaunis ja kestävä lakkaus moneksi viikoksi!

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta
69 €
Ihana rentouttava kuumakivihieronta koko vartalolle. Kuumakivihieronnalla on monta suotuisaa vaikutusta, kuten lihaskudoksen pehmeneminen, verenkierron lisääntyminen, nestekierron vilkastuminen ja kuona-aineiden tehostunut poistuminen.
@hennankauneuskulma