Ripset & kulmat

Ripsien ja kulmien värjäyksellä uutta ilmettä kasvoihin, kulmien värjäykseen kuuluu aina muotoilu.  Jos haluat hiukan nostaa katsetta luonnollisesti ilman irtoripsiä niin Lash&Lift-kestotaivutus on todella hyvä vaihtoehto sinulle. Kestotaivutus kestää ripsissä n.8viikon ajan.

Ripsien värjäys
18 €
Ripsien värjäys kestovärillä
Kulmien värjäys ja muotoilu
15 €
Kulmien muotoilu ja värjäys kestovärillä
Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu
30 €
Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä sekä kulmien muotoilu
Lash & Lift kestotaivutus
69 €
kestotaivutus, jossa ripset taivutetaan heti niiden tyvestä, tehden ripsistä kauniin kaarevat ja pitkät. Ripsien värjäys kuuluu palveluun! Kesto ripsissä 6-8vkoa. HUOM! Tulethan käsittelyyn ilman silmämeikkiä. Jos tulet silmämeikkien kanssa, en voi luvata että taivutus onnistuu halutulla tavalla.
Ripsitesti
15 €
Suosittelen ensimmäistä kertaa ripsiä ottavaa tulemaan ripsitestiin, jos epäilet esim. liiman yliherkkyyttä itselläsi. Ripsitestissä laitetaan muutama kuitu silmän ulkonurkissa oleviin omiin ripsiin kiinni, näin ollen jos kutinaa tai ärsytystä ilmenee, reaktio ei ole koko silmän alueella. Ripsitesti kannattaa tehdä viikkoa ennen itse ripsien tekoa.

Lisäksi valikoimiin kuuluu klassiset-ja volyymi ripsienpidennykset, joilla saat helpotusta arkeen. Ikäraja ripsipidennyksiin on 16v.

Ripsienpidennys klassinen
80 €
Klassisessa ripsienpidennyksessä jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu. Tulethan paikalle ilman silmämeikkiä!
Ripsihuolto klassinen
50 €
Ripsihuolto klassisille ripsienpidennyksille!
Uudet volyymi ripset
100€
Volyymiripsissä ripsiin laitetaan 2-5 kuitua. Pehmeät, Halutessasi myös erittäin luonnollinen lopputulos. Tulethan paikalle ilman silmämeikkiä. Ikäraja 16v. ja alle 18 vuotiaat vanhempien luvalla, kirjallinen tai soitto.
Volyymihuolto 2 vk
55 €
Valitse tämä jos ripsien laitosta / huollosta on kulunut maksimissaan 14-16päivää.  Tulethan paikalle ilman silmämeikkiä, niin kerkeämme tekemään huollon.
Ripsihuolto volyymi
69 €
Ripsihuolto volyymipidennyksille. Tulethan paikalle ilman silmämeikkiä.
Pidennysten poisto
20 €
Ripsienpidennysten poisto

Kasvohoidot

Luomu kasvohoito 75min.
69 €
Tuotesarja Anumati Naturalsin ihanilla, kotimaisilla luomutuotteilla sinun iholle räätälöity kasvohoito. Valitse tämä hoito, jos et halua hierontaa, mutta haluat puhtaat ihohuokoset. Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus ja naamio. Lopuksi ihollesi sopivat seerumit ja hoitovoiteet. Sopii miehille ja naisille!
Luomu kasvohoito 60min
55 €
Tuotesarja Anumati Naturalsin ihanilla, kotimaisilla luomutuotteilla sinun ihollesi räätälöity kasvohoito. Alkupuhdistus, kuorinta, rentouttava kasvohieronta, naamio, naamion aikana decoltee- niska/pää hieronta. Lopuksi ihollesi sopivat seerumit ja hoitovoiteet. Sopii naisille ja miehille! (jos sinulla lahjakortti rentouttavaan kasvohoitoon, valitse tämä)
Luomu kasvohoito 90min
75 €
Tuotesarja Anumati Naturalsin ihanilla, kotimaisilla luomutuotteilla sinun iholle räätälöity kasvohoito. Valitse tämä hoito, jos haluat hieronnan mekaanisen ihonpuhdistuksen lisäksi! Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, rentouttava kasvohieronta, naamio, naamion aikana decoltee- niska/pää hieronta. Lopuksi ihollesi sopivat seerumit ja hoitovoiteet. Sopii naisille ja miehille! (jos sinulla lahjakortti täydelliseen kasvohoitoon valitse tämä)
Detox Energia - kasvohoito
82 €
Tehokas, mutta hellävarainen kasvohoito. Energisoi, kirkastaa, kosteuttaa ja puhdistaa tehokkaasti ihoa. Kenelle hoito sopii: - kaikille ihotyypeille, hektisen elämän keskellä kamppaileville. -normaalille ihotyypille, joka tarvitsee freesausta -ikääntyneelle iholle silottamaan juonteita ja kiinteyttämään -rasvoittuvalle iholle tasapainottamaan talituotantoa sekä hoitamaan ihoa toimimaan paremmin -ongelma ihonhoitoon (atopia, psoriasis, akne, couperosa)

Palveluihimme kuuluu luomuihonhoitosarja Anumati Naturalsin tuotteilla tehtävät perinteiset kasvohoidot.

 

Anumati Naturals on fytoterapiaan perustuva ammattikosmetiikkasarja. Sarja on luotu suomalaisen luonnon ja kansanperinteen inspiroimana. Anumati Naturalsin filosofia on luoda tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka pohjautuvat luonnon ja maaperämme parantamaan voimaan. Kasvit ovat siksi hyödynnetty kokonaisuudessaan, juurista kukkiin. Tuotteissa on suosittu villeinä kasvaneita kasveja sekä luomutuotettuja raaka-aineita. Nämä aktiiviaineet ovat ominta hoitamaan ja tasapainottamaan ihon toimintoja. Sopii kaikille, niin naisille kuin miehillekin. www.anumatinaturals.fi

Luomu kasvohoito nuorille n. 90min
65 €
Tämä hoito tarkoitettu nuorille 11-16 vuotiaille. Tuotesarja Anumati Naturalsin ihanilla, kotimaisilla luomutuotteilla sinun iholle räätälöity kasvohoito. Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys,mekaaninen ihonpuhdistus/timanttihionta, kasvohieronta, naamio, naamion aikana halutessa päähieronta. Lopuksi ihollesi sopivat seerumit ja hoitovoiteet
AHA-Hedelmähappohoito
70 €
Suomalaisen Anumati Naturals -sarjan syväpuhdistava hoito sisältää alkupuhdistuksen, hedelmähappokuorinnan, naamion ja hieronnan. Sopii erityisen hyvin ikääntyvälle iholle, anti-age tehohoitona, juonteiden ja ihon värierojen tasoittamiseen, mutta myös tehokkaana lisänä normaalin ihon hoitoon. AHA-happo kuorii ensin hellävaroen ihon pintakerrosta irrottamalla kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia.
BHA- Happohoito
70 €
Sopii epäpuhtaan, tukkoisen, suurihuokoisen, aknearpisen, paksun tuntuisen ja elottoman ihon hoitoon. Sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan, naamion ja hieronnan. Beta Hydroxy Acids (BHA)-happo kuorinta keskittyy tukoksien avauksiin, ihoa ärsyttämättä. Valkoinen paju (Salix Nigra Bark) uudistaa soluja ja häätää acne bakteeria. Anumati Naturalsin tuotteilla ihostasi tulee pehmeä ja kirkas.
Luonnon Kaunis Kasvohoito
89 €
Alkupuhdistus, kuorinta, kuukivihieronta (lymfahieronta), naamio ja hoitovoiteet. Kuukivillä tehtävä kevyt lymfa on hoitoa, jolla pyritään lymfa-eli imunestekierron edistämiseen. Lymfahieronta vaikuttaa aina koko elimistön lymfakiertoon paikallisestikin tehtynä eli kasvolymfakin on kokonaisvaltainen lymfahoito. Hoito sopii kaikenikäisille ja perusterveille. Lymfahoito poistaa turvotusta, parantaa ihon väriä ja vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa ( toimii siis myös detox-hoitona). Kasvolymfa on erinomainen antiage-hoito ikääntyvälle iholle ja soveltuu myös couperosa-iholle. Kivilymfa kasvoille on erittäin rentouttava ja ihoa uudistava hoitomuoto, jonka aikana vaipuu nirvanaan. Hoidon jälkeen on syytä ottaa rauhallisesti ja juoda paljon vettä. Sarjahoidolla saadaan kestävämmät tulokset,mutta yhdelläkin hoitokerralla saadaan näkyviä tuloksia kasvoille.
Timanttimikrohionta
69 €
Timanttihionta on uudistava, puhdistava, tasoittava ja kirkastava laitehoito, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionta kuorii ihon pintaa ja näin myös hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Hoito tuntuu miellyttävälle ja ihosi on kirkkaampi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoito sopii puhdistettavalle iholle ja ikääntyneelle iholle erityisen hyvin sen hoitotuloksien ansiosta. Sarjahoitona oli tavoitteena puhdistusta tai kirkastusta sopii kerran viikossa neljän viikon ajan, jonka jälkeen ylläpitohoito 4-6 kertaa vuodessa. Huomattavasti heleämpi iho jo ensimmäisen kerran jälkeen.

Kädet & kynnet

Perusmanikyyrien lisäksi meiltä myös geelilakkaukset. Geelilakkaus muistuttaa perinteistä kynsien lakkaamista. Kynnet lakataan pohjageelillä, 1-3 värikerrosta ja kiiltogeelillä. Suosittelemme geelilakkauksen uusimista 2-3 viikon välein. Geelilakkkauksen voi tehdä myös terveisiin varpaan kynsiin.

IBX-system tehohoito kynsille 1.kerta 25,00 ja ylläpitohoito 15,00€

Kestolakkauksen alle tuleva tehohoito. Soveltuu myös luonnonkynnelle. Valitse tämä jos ei ole aikaisemmin tehty sinulle. IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jolla voidaan ennaltaehkäisevästi suojata luonnonkynttä, sekä korjata jo muodostuneita ongelmia ja vaurioita. Menetelmän avulla pystytään muodostamaan suojakerros osaksi luonnonkynttä, mikä mahdollistaa vahvat ja hyvinvoivat kynnet.

Perusmanikyyri
35 €
Kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja hoitolakka (kirkas)
Kestolakkaus yksivärinen
39 €
Kestolakkaus tehdään omien kynsien päälle, pituutta ei lisätä. Antaa upean ja kestävän lakan jopa 3 viikoksi. Mahdolliset koristeet (timantit ja hileet kuuluu hintaan)
Kestolakkauksen huolto
45 €
Kestolakkauksen huolto, vanhojen poisto ja uudet tilalle.
Prinsessa manikyyri
20 €
Tytöille (5-12v.)pieni hemmottelu manikyyri, kynsien lakkaus ja hieronta! Lisäksi Glittermeikki tai glittertatuointi.
IBX-system Manikyyri
40 €
Sisältää kynsien muotoilun, kynsien käsittelyn IBX tehohoidolla sekä kynsien lakkauksen. IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jolla voidaan ennaltaehkäisevästi suojata luonnonkynttä, sekä korjata jo muodostuneita ongelmia ja vaurioita. Menetelmän avulla pystytään muodostamaan suojakerros osaksi luonnonkynttä, mikä mahdollistaa vahvat ja hyvinvoivat kynnet. IBX-hoito voidaan tehdä myös kestolakkauksen alle (valitse silloin pelkkä ibx tehoito kestolakkauksen lisäpalveluista) Ilmoitathan jos sinulla on akrylaatti allergia.
Kestolakkauksen poisto
20 €
Kestolakkauksen poisto turvallisesti, poistoaineella.
Varpaankynsien kestolakkaus
40 €
Kynsien kestolakkaus! kaunis ja kestävä lakkaus moneksi viikoksi! Muistathan, että teemme lakkauksen terveisiin kynsiin. Jos epäilet itselläsi kynsisientä niin emme voi valitettavasti tehdä hoitoa hygienia syistä.

Meikkaukset

Päivämeikki
35 €
Kevyt, raikas ja heleä päivämeikki.
Juhlameikki
60 €
Säteilevänä juhliin! Ilmoita lisätietoihin minkä tyyliseen tilaisuuteen/ minkä tyylistä meikkiä haluat 🙂
Häämeikki
90 €
Häämeikki sis. koemeikin ennen häitä
Glittermeikki
10€
säihkettä juhliin? ihanalla glitter meikillä saat pientä twistiä omaan juhlameikkiisi tai festarilookkiin.
Glittertatuointi
10 €
Glitter tatuoinnit iholle! 💖Vedenkestävän liiman ansiosta tatuoinnit kestävät iholla n. 3-7 vrk. Poistetaan iholta baby oililla tai annetaan kulua pois.

Juhla-ja häämeikit , häämeikkiin kuuluu aina koemeikki. Tarvittaessa järjestän paikalle myös kampaajan kampauksen loihtimiseen. Otathan silloin yhteyttä hyvissä ajoin.

Sokerointi

Luonnollisella Lapinniemen Helmellä tehty sokerointi on hellävarainen karvanpoistomenetelmä. Tuotteet ovat hajusteettomia ja ja vegaanisia. Sopii myäs herkälle iholle ja raskaana oleville.

Sääret
35 €
Kainalot
25 €
Käsivarret
30 €
Sääret ja reidet
50 €
@hennankauneuskulma