Ripset & kulmat

Ripsien ja kulmien värjäyksellä uutta ilmettä kasvoihin, kulmien värjäykseen kuuluu aina muotoilu.  Jos haluat hiukan nostaa katsetta luonnollisesti ilman irtoripsiä niin Inlei-kestotaivutus on todella hyvä vaihtoehto sinulle. Värjäyksissä ja taivutuksissa ikäraja k16.

Ripsien värjäys
18 €
Ripsien värjäys kestovärillä
Kulmien värjäys ja muotoilu
18 €
Kulmien muotoilu ja värjäys kestovärillä, kulmat muotoillaan perinteisesti pinseteillä ja kulmakarvaveitsellä viimeistellen.
Kulmien värjäys ja muotoilu
18 €
Kulmien muotoilu ja värjäys kestovärillä
Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu
32 €
Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä sekä kulmien muotoilu. Kasvohoidon yhteydessä 25€
Inlei Kestotaivutus + Ripsien värjäys
69 €
Omien ripsien kestotaivutus uusilla InLei filler tuotteilla. Taivutus kestää ripsissä 5-8 viikkoa. Tämä tuote ei pelkästään taivuta ripsiäsi kauniiseen muotoon, vaan ravitsee ja paksuntaa niitä pitkäkestoisesti. Valikoiman kahdekan erilaista muottia takaavat yksilöidyn taivutuksen juuri sinun ripsiesi mukaisesti. InLei lash filler on tällä hetkellä ainut kliinisesti testattu käsittely luonnonripsien paksuntamiseksi. Ikäraja k16
Ripsitesti
15 €
Suosittelen ensimmäistä kertaa ripsiä ottavaa tulemaan ripsitestiin, jos epäilet esim. liiman yliherkkyyttä itselläsi. Ripsitestissä laitetaan muutama kuitu silmän ulkonurkissa oleviin omiin ripsiin kiinni, näin ollen jos kutinaa tai ärsytystä ilmenee, reaktio ei ole koko silmän alueella. Ripsitesti kannattaa tehdä viikkoa ennen itse ripsien tekoa.

Lisäksi valikoimiin kuuluu klassiset-ja volyymi ripsienpidennykset, joilla saat helpotusta arkeen. Ikäraja ripsipidennyksiin on 16v.

Ripsienpidennys klassinen
82 €
Klassisessa ripsienpidennyksessä jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu. Tulethan paikalle ilman silmämeikkiä!
Ripsihuolto klassinen
50 €
Ripsihuolto klassisille ripsienpidennyksille!
Uudet volyymi ripset
105€
Volyymiripsissä ripsiin laitetaan 2-5 kuitua. Pehmeät, Halutessasi myös erittäin luonnollinen lopputulos. Tulethan paikalle ilman silmämeikkiä. Ikäraja 16v. ja alle 18 vuotiaat vanhempien luvalla, kirjallinen tai soitto.
Volyymihuolto 2 vk
55 €
Valitse tämä jos ripsien laitosta / huollosta on kulunut maksimissaan 14-16päivää.  Tulethan paikalle ilman silmämeikkiä, niin kerkeämme tekemään huollon.
Ripsihuolto volyymi
69 €
Ripsihuolto volyymipidennyksille. Tulethan paikalle ilman silmämeikkiä.
Pidennysten poisto
20 €
Ripsienpidennysten poisto

Kasvohoidot

(nämä hoidot valikoimissa 1.10–>uusissa tiloissamme, nettiajanvarauksessa vielä vanhat hoidot)

Lasten Kasvohoito
35 €
Lapsille oma kasvohoito kokonaisuus! 7-11 vuotiaille. Alkupuhdistus, hellävarainen kuorinta, kasvohieronta, naamio ja loppuvoide! Kosteuttaa, virkistää ja rentouttaa! Hoidon kesto n. 45min.
Rentouttava kasvohoito
55 €
Nimikin sen kertoo, rentouttava kasvohoito kun kaipaat hetken hengähdyksen arjesta, nopealla aikataululla. alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta, kosteuttava naamio, naamion aikana päähieronta.Tämä hoito kestää 45min.
Heleyttävä Kasvohoito
60 €
Ihana heleyttävä kasvohoito, kun haluat hemmotella itseäsi täydellisellä rentoutuksella. Tämä hoito tasoittaa ihonväriä, kosteuttaa ja saa ihon näyttämään kuulaalta ja hyvinvoivalta. Alkupuhdistus, kuorinta, tarvittaessa lisäpalvelusta voit valita ihon mekaanisen puhdistuksen, kasvohieronta, naamio ja loppuvoide!
Nuorten Kasvohoito
68 €
Nuorten kasvohoito räätälöidään ihon kunnon mukaisesti. 12-17 vuotiaille. Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, naamio ja loppuvoide. Hoidon kesto n. 1-1.5h

​INSPIRAATIOTA LUONNOSTA
ULKOINEN KAUNEUS KUMPUAA SISÄISESTÄ TASAPAINOSTA

Massada The Natural Therapy on uusi konsepti kauneuden ja hyvinvoinnin maailmassa. Sarjan tuotteissa ja hoidoissa perinteet ja innovaatio yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla.
Massadan ihonhoitotuotteet valmistetaan omassa laboratoriossa vain parhaista luonnon raaka-aineista.

MULTISENSORINEN TUOTELINJA

Terve, vahva ja kaunis iho heijastaa kehon hyvinvointia ja mielen rauhoittumista. Massadan korkealaatuiset tuotteet tasapainottavat ihon epätasapainotiloja ja herättävät aisteja.
Miellyttävät tuoksut ja multisensoriset koostumukset perustuvat käyttämiimme raaka-aineisiin – bioteknologia, kasviuutteet, vitamiinit, Kuolleen meren suola ja muta, eteeriset öljyt ja kukkaisvedet –  aktiiviset raaka-aineet korkeina pitoisuuksina yhdistettynä bioteknologiaan takaavat tehokkaat tulokset.

MASSADAN TAKUU LAADUSTA

Erinomaisuus määrittelee Massadaa. Työmme perustuu tarkkoihin menetelmiin ja laatustandardeihin jokaisessa työvaiheessa sekä ympäristön suojeluun. www.massada.fi

Timanttihionta
69 €
Timanttihionta on uudistava, puhdistava, tasoittava ja kirkastava laitehoito, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionta kuorii ihon pintaa ja näin myös hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Hoito tuntuu miellyttävälle ja ihosi on kirkkaampi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoito sopii puhdistettavalle iholle ja ikääntyneelle iholle erityisen hyvin sen hoitotuloksien ansiosta. Sarjahoitona oli tavoitteena puhdistusta tai kirkastusta sopii kerran viikossa neljän viikon ajan, jonka jälkeen ylläpitohoito 4-6 kertaa vuodessa. Huomattavasti heleämpi iho!
Miesten kasvohoito
69 €
Miehille suunnitteltu kasvohoito, sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, kasvohieronnan sekä miesten erikoisnaamion.
Puhdistava kasvohoito
72 €
Tuntuuko iho rasvaiselta ja epäpuhtaalta? tule puhdistavaan kasvohoitoon! iho on puhtaampi ja raikkaampi heti hoidon jälkeen, tietenkin punaisuutta saattaa olla kasvoissa ihonpuhdistuksen takia. Tässä hoidossa tehdään kasvojen alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus mekaanisesti, laitetaan puhdistava savinaamio sekä loppuvoiteet. Naamion aikana päähieronta. Hoito tehdään massadan ihanilla tuotteilla!
Kuukivi kasvohoito
85 €
Alkupuhdistus, kuorinta, kuukivihieronta (lymfahieronta), naamio ja hoitovoiteet. Kuukivillä tehtävä kevyt lymfa on hoitoa, jolla pyritään lymfa-eli imunestekierron edistämiseen. Lymfahieronta vaikuttaa aina koko elimistön lymfakiertoon paikallisestikin tehtynä eli kasvolymfakin on kokonaisvaltainen lymfahoito. Hoito sopii kaikenikäisille ja perusterveille. Lymfahoito poistaa turvotusta, parantaa ihon väriä ja vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa ( toimii siis myös detox-hoitona). Kasvolymfa on erinomainen antiage-hoito ikääntyvälle iholle ja soveltuu myös couperosa-iholle. Kivilymfa kasvoille on erittäin rentouttava ja ihoa uudistava hoitomuoto, jonka aikana vaipuu nirvanaan. Hoidon jälkeen on syytä ottaa rauhallisesti ja juoda paljon vettä. Hoidon kesto n. 1.15h
Massada Erikoishoito
89 €
Massadan ihanat bioharsonaamiot valitaan asiakkaan oman ihotyypin mukaisesti. kosteuttaa, heleyttää, puhdistaa ja kiinteyttää! hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hyaluronihapposeerumi, kasvohieronta, bioharsonaamio, jonka aikana decoltee-hartia ja päähieronta. Lopuksi vielä loppuvoide.

Kädet & kynnet

Perusmanikyyrien lisäksi meiltä myös geelilakkaukset. Geelilakkaus muistuttaa perinteistä kynsien lakkaamista. Kynnet lakataan pohjageelillä, 1-3 värikerrosta ja kiiltogeelillä. Suosittelemme geelilakkauksen uusimista 2-3 viikon välein. Geelilakkkauksen voi tehdä myös terveisiin varpaan kynsiin.

Perusmanikyyri
35 €
Kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja hoitolakka (kirkas)
Kestolakkaus yksivärinen
39 €
Kestolakkaus tehdään omien kynsien päälle, pituutta ei lisätä. Antaa upean ja kestävän lakan jopa 3 viikoksi. Mahdolliset koristeet (timantit ja hileet kuuluu hintaan)
Kestolakkauksen huolto
45 €
Kestolakkauksen huolto, vanhojen poisto ja uudet tilalle.
Prinsessa tai Prinssi Manikyyri
20 €
Pieni hemmottelu manikyyri, kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito,halutessa kynsienlakkaus sekä glittertatuointi, josta löytyy monta vaihtoehtoa! 🙂
Kestolakkauksen poisto
20 €
Kestolakkauksen poisto turvallisesti, poistoaineella.
Kestolakkauksen poisto
20 €

Meikkaukset

Päivämeikki
35 €
Kevyt, raikas ja heleä päivämeikki.
Juhlameikki
60 €
Säteilevänä juhliin! Ilmoita lisätietoihin minkä tyyliseen tilaisuuteen/ minkä tyylistä meikkiä haluat 🙂
Häämeikki
90 €
Häämeikki sis. koemeikin ennen häitä
Glittermeikki
10€
säihkettä juhliin? ihanalla glitter meikillä saat pientä twistiä omaan juhlameikkiisi tai festarilookkiin.
Glittertatuointi
10 €
Glitter tatuoinnit iholle! 💖Vedenkestävän liiman ansiosta tatuoinnit kestävät iholla n. 3-7 vrk. Poistetaan iholta baby oililla tai annetaan kulua pois.

Juhla-ja häämeikit , häämeikkiin kuuluu aina koemeikki. Teen yhteistyötä Parturi-Kampaamo Tunteen kanssa. Jos tahdot samalla kampauksen niin sekin onnistuu, kunhan olet ajoissa varaamassa aikaa.

Sokerointi

Luonnollisella Lapinniemen Helmellä tehty sokerointi on hellävarainen karvanpoistomenetelmä. Tuotteet ovat hajusteettomia ja ja vegaanisia. Sopii myäs herkälle iholle ja raskaana oleville.

Sääret
35 €
Kainalot
25 €
Käsivarret
30 €
Sääret ja reidet
50 €
@hennankauneuskulma