Ripset & kulmat

Ripsien ja kulmien värjäyksellä uutta ilmettä kasvoihin, kulmien värjäykseen kuuluu aina muotoilu.  Jos haluat hiukan nostaa katsetta luonnollisesti ilman irtoripsiä niin Inlei-kestotaivutus on todella hyvä vaihtoehto sinulle. Värjäyksissä ja taivutuksissa ikäraja k16.

Ripsien värjäys
18 €
Ripsien värjäys kestovärillä
Kulmien värjäys ja muotoilu
18 €
Kulmien muotoilu ja värjäys kestovärillä, kulmat muotoillaan perinteisesti pinseteillä ja kulmakarvaveitsellä viimeistellen.
Kulmien värjäys ja muotoilu
18 €
Kulmien muotoilu ja värjäys kestovärillä
Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu
32 €
Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä sekä kulmien muotoilu. Kasvohoidon yhteydessä 25€
Inlei Kestotaivutus + Ripsien värjäys
74 €
Omien ripsien kestotaivutus uusilla InLei filler tuotteilla. Taivutus kestää ripsissä 5-8 viikkoa. Tämä tuote ei pelkästään taivuta ripsiäsi kauniiseen muotoon, vaan ravitsee ja paksuntaa niitä pitkäkestoisesti. Valikoiman kahdekan erilaista muottia takaavat yksilöidyn taivutuksen juuri sinun ripsiesi mukaisesti. InLei lash filler on tällä hetkellä ainut kliinisesti testattu käsittely luonnonripsien paksuntamiseksi. Ikäraja k16
Ripsitesti
15 €
Suosittelen ensimmäistä kertaa ripsiä ottavaa tulemaan ripsitestiin, jos epäilet esim. liiman yliherkkyyttä itselläsi. Ripsitestissä laitetaan muutama kuitu silmän ulkonurkissa oleviin omiin ripsiin kiinni, näin ollen jos kutinaa tai ärsytystä ilmenee, reaktio ei ole koko silmän alueella. Ripsitesti kannattaa tehdä viikkoa ennen itse ripsien tekoa.

Lisäksi valikoimiin kuuluu klassiset-ja volyymi ripsienpidennykset, joilla saat helpotusta arkeen. Ikäraja ripsipidennyksiin on 16v.

Ripsienpidennys klassinen
85 €
Klassisessa ripsienpidennyksessä jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu. Tulethan paikalle ilman silmämeikkiä!
Ripsihuolto klassinen
55 €
Ripsihuolto klassisille ripsienpidennyksille!
Uudet volyymi ripset
110 €
Volyymiripsissä ripsiin laitetaan 2-5 kuitua. Pehmeät, Halutessasi myös erittäin luonnollinen lopputulos. Tulethan paikalle ilman silmämeikkiä. Ikäraja 16v. ja alle 18 vuotiaat vanhempien luvalla, kirjallinen tai soitto.
Volyymihuolto 2 vk
59 €
Valitse tämä jos ripsien laitosta / huollosta on kulunut maksimissaan 14-16päivää.  Tulethan paikalle ilman silmämeikkiä, niin kerkeämme tekemään huollon.
Volyymihuolto 3vk
69 €
Ripsihuolto volyymipidennyksille,jotka huollettu 3 vk sitten. Tulethan paikalle ilman silmämeikkiä.
Pidennysten poisto
20 €
Ripsienpidennysten poisto
Hybridi Ripsipidennys
90 €
Sekoitus klassisia ja volyymeja.
Hybridi ripsihuolto
59 €
huolto hybridiripsille
Volyymihuolto 4vk tai enemmän
79 €
Huolto volyymiripsille.

Kasvohoidot

Lasten Kasvohoito
35 €
Lapsille oma kasvohoito kokonaisuus! 7-11 vuotiaille. Alkupuhdistus, hellävarainen kuorinta, kasvohieronta, naamio ja loppuvoide! Kosteuttaa, virkistää ja rentouttaa! Hoidon kesto n. 45min.
Fast and Glow-pikakasvohoito
35 €
30min. Pikakasvohoito on ihana, nopea virkistys iholle! Alkupuhdistus, kuorinta ja naamion kanssa kasvohieronta sekä loppuvoiteet!
Nuorten Kasvohoito
68 €
Nuorten kasvohoito räätälöidään ihon kunnon mukaisesti. 12-17 vuotiaille. Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, naamio ja loppuvoide. Hoidon kesto n. 1-1.5h
Rentouttava kasvohoito
55 €
Nimikin sen kertoo, rentouttava kasvohoito kun kaipaat hetken hengähdyksen arjesta, nopealla aikataululla. alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta, kosteuttava naamio, naamion aikana päähieronta.Tämä hoito kestää 45min.
Massada Instant Beauty kasvohoito
119 €
Tämä on oikea tuhkimohoito! Erityisesti morsiamille, juhliin menijöille tai muuten vaan kuulautta ja heleyttä kaipaaville! Hoidon jälkeen iho on silminnähden kirkkaampi, kuulaampi ja heleämpi.

​INSPIRAATIOTA LUONNOSTA
ULKOINEN KAUNEUS KUMPUAA SISÄISESTÄ TASAPAINOSTA

Massada The Natural Therapy on uusi konsepti kauneuden ja hyvinvoinnin maailmassa. Sarjan tuotteissa ja hoidoissa perinteet ja innovaatio yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla.
Massadan ihonhoitotuotteet valmistetaan omassa laboratoriossa vain parhaista luonnon raaka-aineista.

MULTISENSORINEN TUOTELINJA

Terve, vahva ja kaunis iho heijastaa kehon hyvinvointia ja mielen rauhoittumista. Massadan korkealaatuiset tuotteet tasapainottavat ihon epätasapainotiloja ja herättävät aisteja.
Miellyttävät tuoksut ja multisensoriset koostumukset perustuvat käyttämiimme raaka-aineisiin – bioteknologia, kasviuutteet, vitamiinit, Kuolleen meren suola ja muta, eteeriset öljyt ja kukkaisvedet –  aktiiviset raaka-aineet korkeina pitoisuuksina yhdistettynä bioteknologiaan takaavat tehokkaat tulokset.

MASSADAN TAKUU LAADUSTA

Erinomaisuus määrittelee Massadaa. Työmme perustuu tarkkoihin menetelmiin ja laatustandardeihin jokaisessa työvaiheessa sekä ympäristön suojeluun. www.massada.fi

Timanttihionta
69 €
Timanttihionta on uudistava, puhdistava, tasoittava ja kirkastava laitehoito, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionta kuorii ihon pintaa ja näin myös hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Hoito tuntuu miellyttävälle ja ihosi on kirkkaampi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoito sopii puhdistettavalle iholle ja ikääntyneelle iholle erityisen hyvin sen hoitotuloksien ansiosta. Sarjahoitona oli tavoitteena puhdistusta tai kirkastusta sopii kerran viikossa neljän viikon ajan, jonka jälkeen ylläpitohoito 4-6 kertaa vuodessa. Huomattavasti heleämpi iho!
Massada Men kasvohoito
84 €
Miehille suunnitteltu kasvohoito, sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion sekä hoitovoiteen. Iho on kirkas, puhdas ja hyvinvoiva. Voit valita mekaanisen ihonpuhdistuksen lisäpalveluista. Ps. Ajathan parran ennen hoitoon tuloa.
Massada Acne&Oily kasvohoito (puhdistava kasvohoito)
75 €
Tuntuuko iho rasvaiselta ja epäpuhtaalta? tule puhdistavaan kasvohoitoon! iho on puhtaampi ja raikkaampi heti hoidon jälkeen, tietenkin punaisuutta saattaa olla kasvoissa ihonpuhdistuksen takia. Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, savinaamio ja hoitovoiteet. Voit valita tähän lisäpalveluna Acne&oily invisible pores - bioharsonaamion. (20€)
MassMed DNA Nature hoito
129 €
Suositeltava hoito kaikille ihotyypeille ja erityisesti aikuiselle iholle +40v. Tämä hoito erityisesti heille, jotka haluavat nopeasti hyviä tuloksia. Hoito, joka samalla korjaa, että suojaa ihoa. Hoito kosteuttaa, ravitsee, pehmentää ja nuorentaa ihoa jo yhdellä hoidolla. Iho on välittömästi kiinteämpi. Kenelle: Aikuinen iho, jossa näkyviä ryppyjä, erityisesti silmän ja huultenympärysiholla. Hoidossa vaikuttavana aineena Hyaluronihappo. Alkupuhdistus, kaksoiskuorinta, kaksi tehoampullia, Massada Mareas erikoishieronta, bioharsonaamio sekä hoitovoiteet.
Massada Sensitive Skin kasvohoito
94 €
Kasvohoito on erityisesti herkälle, punoittavalle ja couperosaiholle. Kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Rauhoittava ja ihoa suojaava. Vähentää iho ärsytyksiä ja ihon laikukkuutta. Supistaa hiusverisuonia ja suojaa sekä vahvistaa kapillaareja, jolloin iho kestää paremmin lämpötilan vaihteluita. alkupuhdistus, kuorinta, tehoampulli, naamio, hieronta ja hoitovoiteet.
Essential Care kasvohoito
94 €
Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kosteysköyhälle ja samealle iholle. Hoidossa käytetään asiakkaan oma valitsemaa eteeristä öljyä. Tuo elinvoimaa väsyneelle iholle, kosteuttaa ja rauhoittaa. Hoidon jälkeen iho on kirkkaampi, hyvinvoiva, kosteutettu ja elinvoimainen.
Massada Bright Look Eye-Silmänympäryshoito
49 €
Hoitoon kuuluu koko kasvojen Alkupuhdistus ja kuorinta. Sen jälkeen tehdään silmänympärysihon hieronta ja hoito-ohjelma laitteella. Lopuksi vielä tehovoiteet iholle. Kirkastaa, poistaa turvotusta, auttaa tummiin silmänalusiin sekä madaltaa juonteita. Voidaan tehdä myös lisäpalveluna minkä tahansa muun hoidon yhteydessä,jolloin hinta on 35€.

Kädet & kynnet

Perusmanikyyrien lisäksi meiltä myös geelilakkaukset. Geelilakkaus muistuttaa perinteistä kynsien lakkaamista. Kynnet lakataan pohjageelillä, 1-3 värikerrosta ja kiiltogeelillä. Suosittelemme geelilakkauksen uusimista 2-3 viikon välein. Geelilakkkauksen voi tehdä myös terveisiin varpaan kynsiin.

Perusmanikyyri
35 €
Kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja hoitolakka (kirkas)
Kestolakkaus yksivärinen
39 €
Kestolakkaus tehdään omien kynsien päälle, pituutta ei lisätä. Antaa upean ja kestävän lakan jopa 3 viikoksi. Mahdolliset koristeet (timantit ja hileet kuuluu hintaan)
Kestolakkauksen huolto
45 €
Kestolakkauksen huolto, vanhojen poisto ja uudet tilalle.
Prinsessa tai Prinssi Manikyyri
20 €
Pieni hemmottelu manikyyri, kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito,halutessa kynsienlakkaus sekä glittertatuointi, josta löytyy monta vaihtoehtoa! 🙂
Kestolakkauksen poisto
20 €
Kestolakkauksen poisto turvallisesti, poistoaineella.

Meikkaukset

Juhlameikki
60 €
Säteilevänä juhliin! Ilmoita lisätietoihin minkä tyyliseen tilaisuuteen/ minkä tyylistä meikkiä haluat 🙂
Häämeikki
100 €
Häämeikki sis. koemeikin ennen häitä
Glittermeikki
10€
säihkettä juhliin? ihanalla glitter meikillä saat pientä twistiä omaan juhlameikkiisi tai festarilookkiin.
Glittertatuointi
10 €
Glitter tatuoinnit iholle! 💖Vedenkestävän liiman ansiosta tatuoinnit kestävät iholla n. 3-7 vrk. Poistetaan iholta baby oililla tai annetaan kulua pois.

Juhla-ja häämeikit , häämeikkiin kuuluu aina koemeikki. Teen yhteistyötä Parturi-Kampaamo Tunteen kanssa. Jos tahdot samalla kampauksen niin sekin onnistuu, kunhan olet ajoissa varaamassa aikaa.

UUTUUSHOIDOT KASVOILLE JA VARTALOLLE

HYDROGEN ihonhoito 45min.
119 €
Hoito sisältää alkupuhdistuksen,HYDROGEN laitehoidon, loppuseerumin. TARJOUS 24.2-31.3.20 99€
HYDROGEN Ihonhoito 60min.
129 €
Hoito sisältää alkupuhdistuksen,HYDROGEN laitehoidon, Massadan bioharsonaamion, hieronnan ja loppuseerumin. TARJOUS 24.2-31.3.20 109€

Uutta kauneudenhoidossa!

CARETECH HYDROGEN-  Ihonhoitolaite joka poistaa kivuttomasti myrkkyjä pintaa syvemmältä! Rauhoittaa tehokkaasti tulehduksia, kirkastaa ja pehmentää ihosi.

VAIN PUHDASTA VETTÄ

Caretech HYDROGEN laite pystyy välittömästi tuottamaan vetypitoista vettä, jonka pitoisuus on jopa 1480 miljardis-osaa (ppb) ja poistamaan vapaat radikaalitsolujen sisä- ja ulkopuolelta. Caretech Hydrogen hoito estää vapaiden radikaalien hyökkäyksen solukalvolle, soluytimeen ja DNA:han ja poistaa myrkyt solun sisä- ja ulkopuolelta.

Solun toiminta häiriintyy vapaiden radikaalien kuten auringonvalon, ilmansaasteiden, tupakoinnin, kemikaalien, torjunta-aineiden yms. vaikutuksesta

CARETECH HYDROGEN 4 VAIHEINEN HOITO
Hoidossa käytetään puhdasta vettä, mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille, myös herkälle iholle. Hoidot ovat miellyttävän tuntuisia, tuloksen näkee ja tuntee välittömästi.
Hoidosta toipuminen on välitön, voit meikata, urheilla ja saunoa.

Vaihe1 puhdistetaan ihon uloin kerros
Vaihe2 puhdistetaan kasvojen T-alue
Vaihe3 puhdistetaan ihohuokoset
Vaihe4 puhdistetaan pintaa syvemmältä, poistaa vapaat radikaalit solujen sisä- ja ulkopuolelta

@hennankauneuskulma